LEREN (EN) WERKEN MET AUTISME OF HANDICAP

Heb jij digitaal talent, maar is gewone school niet jouw ding? Heb je autisme, psychische kwetsbaarheid of een handicap? Wij bieden jou leerwerktrajecten in ICT en Media.

Op weg naar een baan in de digitale wereld!

Lijkt het je geweldig om werk te vinden in de wereld van internet, apps en ICT? Om prachtige websites of apps vorm te geven? Om te puzzelen met een programmeertaal of applicaties te ontwerpen? Of om de digitale zichtbaarheid van klanten of de veiligheid van data te verbeteren? Kom dan werkend leren bij EYEforWEB in Utrecht!

EYEforWEB is dé praktijkopleider in ICT en Media voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dus bijvoorbeeld als je autisme, psychische kwetsbaarheid of een handicap hebt. Bij EYEforWEB leer je werken. Werken aan websites en applicaties, maar ook aan je eigen toekomst. Als professional-in-opleiding ga je vier dagen per week aan de slag. (Of wat minder als je een energiebeperking hebt.) Daarnaast kun je cursussen volgen om je kennis te vergoten. Dat kan bij REA College, maar ook bij een andere opleider. Het einddoel is een betaalde baan bij een ander bedrijf.

Op dit moment worden onze opleidingsprogramma's herzien. Neem contact op voor de mogelijkheden op dit moment.

Interesse?

Ben je (binnenkort) ouder dan 17 jaar, heb je een uitkering of heb je geen startkwalificatie en heb je interesse? Neem dan contact op via telefoonnummer 030-7210989 of vul hieronder het contactformulier in. In overleg met jouw gemeente of re-integratiebedrijf onderzoeken wij de mogelijkheden om jou een leerwerkplek te bieden.

  

  

Nog meer mogelijkheden bij REA College

Naast de leerwerktrajecten bij EYEforWEB in Utrecht biedt REA College nog veel meer mogelijkheden om talenten van jongeren met een beperking te ontdekken, te ontwikkelen en door passend onderwijs toe te werken naar betaald werk:

  

Contact

In gesprek om te ZIEN wat wij voor je kunnen betekenen? Heel graag!
Bel ons of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

  

Eye 4 Web
Schooneggendreef 27K
3562 GG Utrecht

Eye 4 Business Services
Postbus 14
3850 AA ErmeloOnze partners