Leren met
baanperspectief
Toekomst voor
digitaal talent
Lees meer...

ONZE MENSVISIE

BEPERKING OF DIAGNOSE... GEEN PROBLEEM!

Een beperking of diagnose heeft vaak tot gevolg dat anderen je anders gaan behandelen. Dat je minder kansen krijgt, onderschat wordt. Wij gaan uit van kracht en talent.
Wij vinden een beperking GEEN PROBLEEM! We gaan ervan uit dat ieder mens serieus genomen wil worden en verantwoordelijkheid kan nemen. Je kunt je eigen talenten ontdekken en leren inzetten.
Dit vinden wij belangrijk:

1. De praktijk staat voorop: Je leert werken door te werken. Je leert een vak maar ook professionele vaardigheden zoals teamwork, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, organisatie van je werk en projectmatig werken. Waar nodig en passend krijg je scholing.

2. Zelf sturen: Je neemt jouw toekomst in eigen hand, op basis van je wensen en mogelijkheden. Onze coaching is empowerend: we stimuleren vertrouwen in eigen competenties, een positief zelfbeeld en spreken je aan op eigen verantwoordelijkheid.

3. Samen groeien: Je werkt samen met je praktijkopleider en coach. Maar ook met je collega's in het leerwerkbedrijf. We accepteren dat ieder anders is. Dat we het met elkaar te doen hebben en dat we verantwoordelijk zijn voor ons eigen gedrag en voor elkaar.

4. Kijk naar de toekomst: We blijven niet te lang stil staan bij problemen, maar kijken samen met jou vooruit: Wat wil je bereiken? Wat is jouw manier om dat te doen? Wie spelen een rol in jouw beslissingen en hoe ga jij daar mee om?

  

foto

  

Bewezen succesvol

Onze slagingspercentages bewijzen dat onze aanpak werkt: Meer dan 60% van onze deelnemers vindt een betaalde baan.

MEER WETEN?

  

  

Maatwerk

We stellen een maatwerk programma samen waarbij we uitgaan van jouw talenten en jouw voorkennis. Je krijgt geen vast opleidingsprogramma maar een leerwerktraject. Trajecten zijn mogelijk in de volgende specifieke interessegebieden: programmeren (developer), front end web developer, internet marketing specialist, security specialist, designer, webmaster, tekstschrijver en commercieel medewerker.

  

Binnen dit specifieke interessegebied werken we toe naar het niveau van beginnend professional. Je leert de vaardigheden op die jij nodig hebt. Het doel is betaald werk.

BEKIJK ONZE LEERWERKPLEKKEN

  

Nog meer mogelijkheden bij REA College

Naast de leerwerktrajecten in ICT en media biedt REA College nog veel meer mogelijkheden om talenten van jongeren met een beperking te ontdekken, te ontwikkelen en door passend onderwijs toe te werken naar betaald werk:

  

  

Links

Hier vindt u links naar partnerorganisaties en informatieve websites rond participatie, autisme, handicap / beperking, onderwijs en werk:

  

Contact

In gesprek om te ZIEN wat wij voor je kunnen betekenen? Heel graag!
Bel ons of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

  

REA College Utrecht
Schooneggendreef 27K
3562 GG Utrecht
030-7210989

REA College Ermelo
Putterweg 140
3851 VG Ermelo
0341-498593

REA College Apeldoorn
Zwitsalterrein, Ingang Zuid, gebouw 120
Vlijtseweg 120
7317 AK Apeldoorn
0341-498593